Medik8 Titanium Dermaroller


Met uw huid aan de rol!

Maak nu kennis met de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering:

DE Medik8 Titanium Dermaroller!


Medik8 Titanium Dermaroller

Wat houdt een Medik8 Skin needling behandeling in?

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huid indicaties succesvol worden behandeld.

De Medik8 Titanium Dermaroller maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid "gecontroleerd perforeren" zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De naaldjes creëren microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de actieve bestanddelen in de cosmetica gedeeltelijk de huid kan binnen dringen. Door de huid te perforeren, kan de opname sterk verhoogd worden.

Een veilige, simpele behandeling voor:

* Kraaienpootjes en fijne lijntjes * Huid elasticiteit * Littekens * Acne * Vergrote poriën * Zon beschadiging * Wallen * Striae * Cellulite

Contra indicaties zijn actieve acne, ontstekingen, koortslip, schimmel infecties en rosacea.


Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en kunnen variëren.

Zelf aan de Rol!

Met de Medik8 Dermarollers kunt u het resultaat nog meer versterken! Door gebruik te maken van 1 van de thuisrollers, versterkt u uw resultaat tot 1000 x dan wanneer u alleen producten gebruikt. De naaldjes van de rollers creëren microkanaaltjes in de huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren! Bovendien kunt u de Rollers 6 tot 12 maanden gebruiken, mits er volgens protocol goed ontsmet wordt!

Ontdek hoe u het meest optimale resultaat kunt behalen in mijn salon door het gebruik van Medik8 Skin Needling!

Maak kennis met de Medik8 Dermaroller en vraag naar de mogelijkheden.


Prijzen:

Eerste behandeling: € 100,00 volgbehandelingen € 50,00.

Medik8 Titanium Thuisroller: 0,2 of 0,3 mm, € 65,00.

Desinfectant: € 14,95