Ontharen


Overbeharing nu definitief weg!


Er is een behandelmethode voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten!


Het flitslicht wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.


Direct na de eerste behandeling resultaten.


Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat je alleen de haarwortel van de haren in de groeifase kan vernietigen, dient de behandeling ongeveer 8 tot 10 keer herhaald te worden om de 4 tot 8 weken. Na de 1e behandeling zijn er direct zichtbare resultaten. Dus waarom nog harsen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen!


Verdere informatie:

De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus 2 weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Alleen scheren of knippen voor en tijdens de ontharingskuur. De behandeling is 100% veilig, pijnloos en zonder complicaties.