Producten


AHAVA


De ultieme spa van de aarde.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, bruist de Dode Zee van het leven. AHAVA brengt u nu de wonderen van de Dode Zee in de vorm van een uitgebreide lijn met huidverzorgingsproducten op minerale basis.

De dode zee ligt op het laagste punt op de aarde – op 410 meter onder zeeniveau – en bevat de hoogste concentratie aan mineralen ter wereld: een verbluffende 32%. Het gebied zelf is gehuld in mysteriën en kent vele contrasten: het klimaat is droog en de aarde verschroeid. Toch produceert het de grootste hoeveelheid vochtvasthoudende mineralen ter wereld. Op deze legendarische locatie, waar de tijd lijkt stil te staan, bestuderen de laboratoria van AHAVA hoe doeltreffend de mineralen zijn bij het vertragen van het huidverouderingsproces en het herstellen van de vochtbalans. Wat ze ontdekten was een ware fontein van jeugdigheid.


KARAJA


De make-up producten worden ontwikkeld in Italië, maar de oorspronkelijke ingrediënten komen uit het Amazonewoud, waar de KARAJA Indianen bekend zijn om hun prachtige lichaamsbeschilderingen. KARAJA is een professioneel merk met een complete cosmeticalijn die wereldwijd wordt gebruikt door toonaangevende visagisten. De KARAJA producten zijn niet vlekkend en daarnaast goed hydraterend.